
Biercolumn Wim Eussen: 'Een bierreis door Frankrijk'
Zomer, en dus vakantietijd! Heerlijk weer lokt ons naar het buitenland al hebben we daar in eigen la...
Lees verderMet de grootste zorg worden immers ingrediënten gekocht voor de barbecue en wordt er uren in de keuken gewerkt voor lekkere salades, goeie marinades en lekkere hapjes. Als je bij een echte pit-boss op bezoek bent ligt het vlees soms zelfs al een halve dag op de grill om de juiste smaak en garing te krijgen!
En al dat lekkers vergezellen we dan met het goedkoopste gele-spul-met-schuim dat we bij de super konden vinden. RAAR!
Raar en ook onnodig, want met een beetje moeite maak je deze gerechten af met een heerlijk speciaalbier! Die combinatie hoeft wat mij betreft niet meteen ‘spot-on’, ‘hemels’ of ‘verrukkelijk’ te zijn; alleen al het feit dat je erover nagedacht hebt zal indruk maken bij de gasten en geeft stof tot nadenken, proeven en praten.
Met deze combinaties maak je een smakelijk verschil en zet je jouw gerechten én je gasten extra in het zonnetje:
Wil je nog meer indruk maken? Trap dan af met een heerlijke hoptail als aperitief. Deze cocktail met bier, vandaar hoptail, zal je gasten aangenaam verrassen en zelf neem je er natuurlijk ook lekker een!
Tropical Delight
Veel plezier en smaak gewenst!
Chok dee!
Klantaccounts worden gefaseerd overgezet naar de nieuwe B2B-bestelsite. Wij informeren u per e-mail wanneer uw account in de nieuwe bestelomgeving klaarstaat.