Waarom kiezen voor Hansen Dranken?

Bij Hansen Dranken zetten we ons in om u flexibiliteit en vrijheid in keuze te bieden, zowel in ons assortiment als in de samenwerking. Of u nu snelle leveringen nodig heeft of specifieke verzoeken, wij zijn er om u te ondersteunen. Bestellen is eenvoudig en duidelijk, en onze deskundige en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. 

 • Persoonlijke service en flexibele oplossingen 
  Wij begrijpen dat elke groothandel uniek is. Daarom bieden we flexibele oplossingen aan, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verwerken van doorleverorders of het bedienen van meerdere vestigingen, we stemmen onze aanpak af op uw behoeften. Naast onze reguliere bestelservice, bieden we een afhaalservice voor spoedbestellingen of wanneer u niet wilt vastzitten aan vaste levertijden. Deze afhaalservice is zes dagen per week beschikbaar bij ons magazijn in Linne.  
 • Uitgebreid onafhankelijk assortiment 
  Ons brede assortiment biedt alles van betaalbare basisproducten tot exclusieve items, waaronder aantrekkelijke opties voor private labels. Wij begrijpen dat de juiste prijsstelling essentieel is, vooral voor hardlopers. Daarom bieden we scherpe prijzen die u helpen competitief te blijven in een uitdagende markt. Met ons onafhankelijke aanbod heeft u de vrijheid om te kiezen zonder gebonden te zijn aan specifieke merken of contracten. 
 • Betrouwbaarheid en gemak 
  Leverbetrouwbaarheid staat centraal in onze service. Hansen Dranken heeft strategisch gekozen voor een voorraadhoudende rol, zodat we snel en efficiënt kunnen leveren. Dit betekent dat u kleinere voorraden hoeft aan te houden, terwijl wij fungeren als uw uitgebreide magazijn. Deze aanpak verzekert continuïteit en minimaliseert uw risico's.  

Laat u voorzien door Hansen Dranken

Met Hansen Dranken als uw leverancier krijgt u meer dan alleen drankproducten. U krijgt een professionele partner met korte communicatielijnen, eerlijke afspraken en praktische oplossingen. Wij streven naar een sterke samenwerking waarin we u persoonlijke service bieden en flexibel zijn waar nodig.  

 • Onafhankelijk: vrije keuze uit een uitgebreid assortiment
 • Hoogstaande service: deskundig, hulpvaardig en oplossingsgericht 
 • Betrouwbaar: duidelijk in afspraken en levering

Maak kennis met Hansen Dranken