Erkend leerbedrijf voor jonge vakmensen

De ontwikkeling van jonge vakmensen vereist een samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Praktijkervaring is essentieel, waarbij stages en leerbanen in erkende leerbedrijven cruciaal zijn. Praktijkopleiders spelen een belangrijke rol in het begeleiden van studenten, door het verbinden van theorie met praktische ervaring.

Hansen Dranken is al meerdere jaren een gecertificeerd leerbedrijf in logistiek en breidt dit aanbod uit met de opleidingen ICT, administratie, bedrijfseconomie en commerciële economie. Wij zetten ons actief in voor de ontwikkeling van jonge professionals. Gedurende je leertraject bieden we je uitgebreide begeleiding en inspireren we je met passie voor deze vakgebieden.

Onderdeel zijn van Hansen Dranken

Bij Hansen Dranken krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden te ontwikkelen in een stimulerende en inspirerende werkomgeving. Met een toegewijd team van meer dan 160 medewerkers, is ons personeel de sleutel tot ons succes. Van logistieke specialisten tot productexperts, elke medewerker bij Hansen Dranken draagt bij aan ons hoofddoel: het leveren van uitmuntende service aan onze klanten.

Wat kun je verwachten van ons?

  • Een stimulerende en informele werksfeer. 
  • Een hecht teamverband versterkt door leuke groepsactiviteiten. 
  • Bij ons ben je een gewaardeerd en uniek individu. 
  • Fiets- en fitnessinitiatieven, aangevuld met vers fruit. 
  • Investering in jouw ontwikkeling door persoonlijke begeleiding en toegang tot online opleidingen.