Waarom kiezen voor Hansen Dranken?

Of u nu een traditionele slijterij runt met een loyale klantenkring of een moderne speciaalzaak, bij ons vindt u de juiste mix van producten en diensten om uw bedrijf te ondersteunen. Ons doel is om u te helpen bij het aanbieden van het assortiment en de service die uw klanten van u verwachten. 

 • Onafhankelijk en divers assortiment 
  Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om uw slijterij te onderscheiden. Van exclusieve gedistilleerde dranken en speciaalbieren tot unieke wijnen. Met ons aanbod heeft u keuzevrijheid zonder gebonden te zijn aan specifieke merken of contracten, en dat tegen een scherpe prijs. Hiermee kunt u uw klanten iets bijzonders bieden, iets dat verder gaat dan het reguliere aanbod. 
 • Deskundigheid en advies  
  Kennis is macht, vooral in de slijterijbranche. Ons team van deskundigen begrijpt dat uw klanten niet alleen op zoek zijn naar producten, maar ook naar een verhaal en deskundig advies. Wij voorzien u van alle benodigde informatie en achtergrond bij elk product in ons assortiment, zodat u zich volledig kunt richten op wat echt telt – de expert zijn waar uw klanten op vertrouwen voor hun drankkeuzes.  
 • Flexibiliteit en betrouwbaarheid 
  We begrijpen dat de behoeften van een slijterij snel kunnen veranderen. Daarom zijn wij flexibel en voorraadhoudend - 'ons magazijn is uw magazijn'. Of het nu gaat om een last-minute bestelling of een specifiek verzoek, we staan klaar om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u nooit misgrijpt. 

Laat u voorzien door Hansen Dranken

Met ons veelzijdige en onafhankelijke assortiment, onze diepgaande kennis en betrouwbare service zijn we meer dan alleen een leverancier. We helpen uw slijterij zich te onderscheiden in de markt en uw klanten keer op keer te verrassen. 

 • Onafhankelijk: vrije keuze uit een uitgebreid assortiment
 • Hoogstaande service: deskundig, hulpvaardig en oplossingsgericht
 • Betrouwbaar: duidelijk in afspraken en levering

Maak kennis met Hansen Dranken