Waarom kiezen voor Hansen Dranken?

Export is voor ons meer dan een transactie; het is een belofte van kwaliteit, deskundigheid, service en partnerschap. Kiezen voor Hansen Dranken betekent dat u kiest voor meer dan alleen een leverancier van drankproducten; u kiest voor een wereldwijde partner met expertise in internationale handel. Wij combineren onze lokale kennis met wereldwijd bereik. Hierdoor garanderen we de beste dranken tegen concurrerende prijzen met een focus op betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. 

 • Concurrerende prijzen en snelle levering 
  Onze exportklanten hebben duidelijke verwachtingen: de beste prijzen en snelle leveringen. Bij Hansen Dranken begrijpen we de urgentie en het belang van efficiëntie in de internationale handel. Daarom bieden we competitieve prijzen en zorgen we voor snelle en tijdige leveringen. 
 • Betrouwbaarheid en ervaring 
  Betrouwbaarheid is het fundament van onze exportdiensten. We garanderen dat uw bestelling met de juiste documentatie en zonder vertraging wordt geleverd. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u op ons kunt vertrouwen wanneer u internationaal handelt. Onze jarenlange ervaring en bewezen trackrecord bieden u die zekerheid. 
 • Flexibiliteit en persoonlijke service 
  Wij begrijpen dat geen twee klanten hetzelfde zijn. Daarom bieden wij flexibele 'mixbestellingen' en stemmen wij onze aanpak af op de behoeften van onze klanten. Onze aanpak is altijd persoonlijk en klantgericht met focus op efficiëntie en klanttevredenheid. Bij Hansen Dranken bent u meer dan een klantnummer; u bent een gewaardeerde partner. 
 • Deskundigheid in exportprocedures 
  Onze kennis van accijnsregelingen (AGP-vergunning), exportdocumentatie, internationale handelswetten en bonded warehouses, stelt ons in staat om ieder onderdeel van uw exportorder naadloos te beheren. Of het nu gaat om het naleven van regelgeving of het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen, onze deskundigheid waarborgt een soepele en zorgeloze ervaring.  

Laat u voorzien door Hansen Dranken

Bij Hansen Dranken zetten we ons in om aan uw specifieke exportbehoeften te voldoen, met de nadruk op betrouwbaarheid, snelheid, flexibiliteit en deskundigheid. Kies voor ons als uw exportpartner en ervaar de kwaliteit en service die ons onderscheidt in de wereldwijde drankenindustrie. 

 • Onafhankelijk: vrije keuze uit een uitgebreid assortiment
 • Hoogstaande service: deskundig, hulpvaardig en oplossingsgericht
 • Betrouwbaar: duidelijk in afspraken en levering

Maak kennis met Hansen Dranken