Ons MVO-beleid

Onze MVO-strategie is gebouwd op drie belangrijke pijlers: 

  1. (Inter)nationale en lokale partners 
    We werken samen met leveranciers en producenten die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook een sterke verantwoordelijkheid tonen voor hun gemeenschap en omgeving. Dit houdt in dat we bewust partners selecteren die zich inzetten voor duurzame praktijken, eerlijke arbeidsomstandigheden en actief betrokken zijn bij lokale partners en ondernemers.  
  2. Actief betrokken bij de samenleving  
    Bij Hansen Dranken beseffen we dat we een belangrijk onderdeel zijn van de samenleving. We voelen ons sterk verbonden met onze regio, de mensen en de lokale cultuur en tradities. Daarom ondersteunen we actief verschillende gemeenschapsprojecten. We sponsoren veel stichtingen, sportclubs, evenementen en verenigingen in Limburg en daarbuiten. 
  3. Duurzaam en groen ondernemen 
    Bij Hansen Dranken zijn we toegewijd aan het behoud van het milieu door efficiënt gebruik van grondstoffen en het verminderen van afval. We richten ons op het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en bevorderen duurzame methodes van bedrijfsvoering.  

Vitale gezondheid en welzijn van medewerkers

De gezondheid en het welzijn van onze medewerkers zijn van groot belang, want zij vormen het hart van ons bedrijf. We moedigen een gezonde levensstijl aan met ons fiets- en fitnessplan, en ondersteunen dit met gezonde voedingsopties zoals vers fruit op de werkplek.  

Onze medewerkers waarderen Hansen Dranken vanwege onze betrokkenheid. We zorgen voor onze medewerkers, klanten en onze maatschappij. Dit creëert een werkomgeving waarin zij zich gewaardeerd voelen en onderdeel zijn van een groter geheel dat bijdraagt aan een betere wereld. 

Lees meer over werken bij Hansen Dranken