Onze diensten: onafhankelijk en divers

Van groothandels tot horecazaken, van slijterijen tot exporteurs, wij bieden een divers en uitgebreid assortiment dranken tegen scherpe prijzen. We combineren dit met persoonlijk, deskundig advies op maat, aangepast aan de unieke eisen van elke klant. Daarnaast bieden we flexibele leveringsopties en garanderen we keuzevrijheid. Onze service is gericht op het opbouwen van langdurige relaties, met een focus op onze klanten. 

Ons team: het hart van de organisatie

Ons succes is te danken aan ons toegewijde team van meer dan 160 medewerkers. Bij Hansen Dranken speelt iedereen, van logistieke specialisten tot product experts, van gedreven inkopers tot betrouwbare chauffeurs en van administratieve toppers tot klantvriendelijke verkopers en alles daartussenin, een cruciale rol in onze missie om onafhankelijke en voortreffelijke service te leveren. Een team waar wij trots op zijn.

Bekijk onze vacatures

Onze toekomst: gericht op groei en innovatie

Bij Hansen Dranken kijken we altijd vooruit. We streven naar continue verbetering en innovatie, zowel in ons assortiment als in onze service. Zo zorgen we ervoor dat we onze klanten steeds de beste oplossingen kunnen bieden.

 

Hansen Evenementen

Bij Hansen Evenementen vinden zowel zakelijke klanten als particulieren alles wat ze nodig hebben voor hun evenementen. Wij bieden een breed scala aan huurmaterialen, perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een familiebijeenkomst, een groot festival of een ander openbaar evenement. Ons deskundige team is beschikbaar om u te helpen bij elke stap, van planning tot materiaal en uitvoering.  

Hansen Evenementen

 

Slijterij Hanzo

Direct naast ons distributiecentrum aan de Veestraat in Linne bevindt zich Slijterij Hanzo. Dé plek waar particulieren ons veelzijdige drankassortiment kunnen verkennen. Om te garanderen dat uw gewenste drank op voorraad is bij uw bezoek, kunt u ons eenvoudig bellen. Wij zorgen ervoor dat uw favoriete drank voor u klaarstaat. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren over ons assortiment bieren, wijnen en sterke dranken. 

Slijterij Hanzo

Laat u voorzien door Hansen Dranken

  • Onafhankelijk: vrije keuze uit een uitgebreid assortiment 
  • Hoogstaande service: deskundig, hulpvaardig en oplossingsgericht 
  • Betrouwbaar: duidelijk in afspraken en levering