Waarom kiezen voor Hansen Dranken?

Met Hansen Dranken als uw drankenleverancier krijgt u meer dan alleen drankproducten. U krijgt een professionele lokale partner met korte communicatielijnen, eerlijke afspraken en praktische oplossingen. Wij streven naar een sterke samenwerking waarin we u ondersteunen en met u meedenken. 

 • Uitgebreid en onafhankelijk assortiment  
  Ons assortiment weerspiegelt de diversiteit en kwaliteit die u zoekt. Van passende bieren tot kwalitatieve wijnen, wij bieden een assortiment dat uw gasten zal bekoren. Meer dan alleen producten, leveren we een compleet verhaal, van perfecte presentatie tot drank-spijs suggesties. Met ons onafhankelijke aanbod heeft u keuzevrijheid zonder gebonden te zijn aan specifieke merken of contracten. 
 • Betrouwbare service en eerlijke prijzen 
  Bij Hansen Dranken staat betrouwbaarheid voorop. Wij waarborgen consistente en tijdige leveringen, en onze transparante prijsstelling zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Onze eigen technische dienst staat paraat wanneer u het nodig heeft. De dienstverlening van Hansen Dranken is gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt telt: uw gasten. 
 • Persoonlijke ondersteuning  
  Uw focus ligt op het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan klaar om u te ondersteunen bij elk aspect van uw bedrijf, van interieurontwerp tot koel- en taptechnieken. Onze experts, waaronder bier-, wijn- en gedistilleerd specialisten, zijn er om u te adviseren en te inspireren, zodat u uw gasten een onvergetelijke ervaring kunt bieden. 

Laat u voorzien door Hansen Dranken

Als uw drankvoorziener biedt Hansen Dranken u niet alleen dranken. Wij streven naar een samenwerking met korte communicatielijnen, eerlijke afspraken en op maat gemaakt oplossingen. Wij zijn gericht op het creëren van een duurzame samenwerking, waarbij we altijd bereid zijn een extra inspanning te leveren en flexibiliteit bieden waar nodig. 

 • Onafhankelijk: vrije keuze uit een uitgebreid assortiment
 • Hoogstaande service: deskundig, hulpvaardig en oplossingsgericht 
 • Betrouwbaar: duidelijk in afspraken en levering

Maak kennis met Hansen Dranken