Wat is Skal Bio Controle?

Skal is een toonaangevende organisatie voor controle en certificering in de biologische sector. Het heeft als doel de kwaliteit en integriteit van biologische producten te waarborgen door middel van onafhankelijke inspecties en certificeringen. Voor drankengroothandels zoals Hansen Dranken betekent een Skal-certificering dat onze biologische producten voldoen aan de hoogste normen van biologische productie, verwerking en opslag.

Waarom betekent onze Skal-certificering voor u?

1. Betrouwbaarheid

Een Skal-certificering geeft u het vertrouwen dat de biologische producten in ons assortiment daadwerkelijk aan de biologische normen voldoen. 

2. Wettelijke naleving

In veel landen zijn er strikte regelgevingen met betrekking tot biologische producten. Een Skal-certificering toont aan dat Hansen Dranken aan deze regelgevingen voldoet. 

3. Waarborging van kwaliteit

Skal-certificering omvat grondige inspecties van het gehele distributieproces. Dit zorgt voor een constante kwaliteitsborging bij Hansen Dranken en helpt bij het identificeren en oplossen van eventuele zaken die de kwaliteit of veiligheid van de producten in gevaar zouden kunnen brengen.

4. Bereik de bewuste consument

In een tijd waarin consumenten steeds bewuster worden van wat ze consumeren, groeit de vraag naar biologische producten gestaag. Een assortiment met officieel gecertificeerde biologische producten opent deuren naar nieuwe markten en vergroot de mogelijkheden om te groeien en te diversifiëren.

5. Een gezondere planeet

Biologische productie is niet alleen goed voor de consument, maar ook voor het milieu. Het minimaliseert het gebruik van synthetische chemicaliën en pesticiden, bevordert duurzaamheid en draagt bij aan een gezondere planeet. Een Skal-certificering bevestigt het engagement van Hansen Dranken voor milieuvriendelijke praktijken.

Investeren in de toekomst

Een Skal-certificering is niet alleen een bewijs van naleving van biologische normen, maar ook een investering in de wereld die wij achterlaten. Bij Hansen Dranken hechten we veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemen. We zetten ons in voor duurzaamheid in alles wat we doen, van onze bedrijfsvoering tot onze bijdragen aan de gemeenschap en het milieu. Zo helpen we onze samenleving en toekomstige generaties.

Meer over verantwoord ondernemen